Kungsportsplatsen 1
411 10, Göteborg
Kontakta oss

Våra konferenslokaler

Låt oss underlätta för dig

Den som ska hålla en dagkonferens har mycket att tänka på. Innehållet skall fastställas, inbjudan skrivas och konferensens dagsprogram skall organiseras så att deltagarna inspireras, har trevligt och känner sig stimulerade. Allt detta förutsätter förstås att man tänkt igenom alla praktiska bitar.

Var ska konferensen hållas? Hur ska man organisera med mat åt alla inbjudna? Hur hittar man ett smidigt koncept utan huvudbry?

Svaret är dagskonferens i Göteborg, som har plats för goda möten! Här finns ljusa, fräscha, rymliga lokaler för dagkonferenser, med utrustning som uppfyller alla tänkbara tekniska behov – samtidigt som verksamheten i mångt och mycket kretsar runt matlagning och servering. Vi erbjuder en helhetslösning med professionella lokaler och ett konferenspaket med mat, snacks, kaffepauser och ev. kvällsprogram. Lämna huvudbryderierna åt oss och din dagkonferens kommer att bli en hit!

Konferenslokalerna

Det finns olika utrymmen för möten hos oss och de är inspirerade av årstiderna:

  • Hösten
   Ett mindre konferensrum med bekväma möbler och mycket ljus och rymd. Lämpar sig för
   upp till 12 personer. Lokalen är inredd med styrelsebord för arbets- och gruppmöten. 
  • Våren
   Ett flexibelt, rymligt och ljust konferensrum med plats för drygt 100 pers. Lite beroende på hur man möblerar och på hur man ska använda utrymmet, går det att vara så få som 15 personer utan att lokalen känns opersonlig 
  • Sommaren
   Ett snyggt grupprum med bekväma möbler. Detta är en intim mötesplats där kreativt arbete frodas. 
 • Växthuset
  Växthuset är vår ljusgård och passar för olika former av evenemang.