Kungsportsplatsen 1
411 10, Göteborg
Kontakta oss

Konferensmat

Konferensmat

En god dagkonferens

Det finns så många olika små faktorer som tillsammans skapar en varm, inspirerande – och ”god” - konferens. När man arrangerar sin dagkonferens i Göteborg hos oss så blir upplevelsen garanterat lyckad.

En dagkonferens kan vara i allt från någon timme till en hel dag där flera olika pauser och måltidsavbrott behövs. Fördelen med att då hålla sin dagkonferens hos oss är att maten, som ju bidrar till extra goda resultat, inte är vilken mat som helst, utan exceptionell och med stor variation.

Köket är knytpunkten i vår verksamhet

Restaurangköket står i centrum för vår verksamhet och maten vi lagar skickas sedan till alla de ställen där den efterfrågas. Restaurangen håller öppet för lunch på vardagar mellan kl. 11-15, samt på begäran kvällstid, då vi gärna tar emot grupper på konferens, fest, middag eller matlagning. Vi har även en utbredd cateringverksamhet så vår ambition är att se till att leverera ”god mat där och när den behövs”. Det finns egentligen inget vi inte kan ordna för cateringleverans, men vanliga alternativ är:

  • Catering av delikatessfat
  • Catering av smörrebröd
  • Konferenscatering
  • Catering av mingelbufféer
  • Catering av middagsbufféer
  • Catering av middagsmenyer

Ett kvalitetssäkrat val

Vi har stor erfarenhet och många idéer rörande catering och vilket alternativ som kanske lämpar sig bäst för din situation, vi är dessutom både flexibla och rutinerade – och vi levererar mat till hela Göteborg med omnejd. Det går att beställa mat till både vardag och fest, i små kvantiteter eller stora, och behöver man glas, porslin, personal och/eller lokal så har vi möjlighet att hjälpa till även med sådant.

Vi sysslar även med kvällsarrangemang där man kan abonnera hela stället, vi anordnar kalas, temamiddagar, matlagningskvällar, ost- och vinprovningar och förstås även julbord.

Hjärligt välkomna!